کارامل

کارامل
کارامل یک شربت طلایی رنگ است که به عنوان سس یا شربت روی بستنی، قهوه، یا تافی،ویا پوشش برای انواع کیکها و شیرینی ها استفاده می‌شود. همچنین در برخی غذاها و نوشیدنی‌های تجاری نیز به عنوان رنگ و طعم‌دهنده استفاده می‌شود. کارامل با حرارت دادن شکر به دست می‌آید.ممکن است مقداری کره، خامه یا شیر، آب و نمک به آن اضافه شود. کارامل به دلیل اینکه صرفاً از شکر ساخته …
ادامه مطلب

قاووت و خواص آن

قاووت و خواص آن
گفته میشود که تاریخچه قاووت به دوران صفویه برمی‌گردد. در آن زمان، مردم کرمان از قاووت به عنوان یک خوراکی کامل و مقوی برای تقویت قوای جسمانی و رفع خستگی استفاده می‌کردند
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

سبد خرید